Santegoets

Sierpoort Nijmegen

Wilt u een exclusieve sierpoort kopen om uw woning in Nijmegen mee te verfraaien? Dan bent u bij Santegoets Constructie aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie sierpoorten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een elegante en luxe uitstraling hebben. Onze sierpoorten worden op maat gemaakt en kunnen zodoende volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat ze perfect passen bij de stijl van uw woning. Bij Santegoets staan kwaliteit en vakmanschap voorop, waardoor u verzekerd bent van een prachtige poort die jarenlang meegaat.

Een sierpoort op maat

Wilt u nu niet alleen een exclusieve sierpoort, maar het liefst ook een sierpoort op maat in Nijmegen? Dan zit u goed bij Santegoets. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen op het gebied van staalconstructies. We bedienen hierbij zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze missie hierbij is om iedere klant te voorzien van een unieke poort. We denken daarom altijd mee met u, op zoek naar een geschikte oplossing, die past bij uw behoeften en bij de architectuur van uw woning. U kunt daarom bij ons bijvoorbeeld kiezen voor spijlenpoort, maar ook voor een dichte poort. U kunt bij ons een of twee deuren in de poort laten maken. Ook extra toevoegingen, zoals elektrische bediening, en de grootte van uw poort liggen in uw handen.

Ons assortiment sierpoorten

Wij bieden niet slechts één type sier poort op maat in Nijmegen aan. U kunt bij ons looppoorten, schuifpoorten en draaipoorten op maat bestellen. Al onze poorten zijn uit metaal vervaardigd, waardoor u kunt rekenen op stevige en duurzame poorten. Metaal is namelijk goed bestand tegen weerselementen, waardoor ze minder snel rot worden, kromtrekken of verkleuren. Metalen poorten zijn bovendien moeilijk te forceren, waardoor het een extra bescherming biedt aan uw woning. Een poort van metaal kunt u in diverse stijlen laten afwerken waardoor strakke moderne poorten een mogelijkheid zijn, maar ook sierlijke, klassieke poorten.

Een elektrische sierpoort op maat

Een sier poort in Nijmegen kunt u ook door ons laten automatiseren. We installeren dan bedrading in de poort en uw meterkast, waardoor u de poort automatisch kunt laten opengaan. De manier waarop u de poort wilt bedienen, kunnen we ook nog naar wens aanpassen. Wilt u werken met een intercom? Wilt u een zender laten installeren? Of opent u de elektrische poort liever met uw mobiele telefoon? Al dit en meer kunnen we bewerkstelligen. Hierbij houden we ook rekening met de veiligheid van het openen en sluiten van de poort, opdat er geen voorwerpen, dieren of mensen tussen de poort bekneld kunnen raken. 

Binnen een dag uw sierpoort in Nijmegen

In ons eigen beheer kunnen we uw sierpoort in Nijmegen binnen een dag plaatsen. Dit komt, doordat wij de poort al samenstellen in onze werkplaats op een prefab fundering. Ook eventuele bedrading sluiten we al aan. Hierna hoeven we alleen de poort te plaatsen bij u thuis en aan te sluiten. Zo bent u slechts uw oprit voor een dag kwijt, waarna u weer bereikbaar bent en de poort volledig werkzaam is.

Kosten van onze maatwerk sierpoorten

Maatwerk gaat gepaard met hogere kosten, omdat iets niet in massa wordt geproduceerd, maar echt voor u alleen vervaardigd wordt. Dit levert u een unieke en vaak luxueuze sier poort in Nijmegen op. Binnen de maatwerkbedrijven kent Santegoets echter een prima prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op of we komen langs om dingen al met u door te spreken. Hierna ontvangt u vrijblijvend een prijsopgave op maat, zodat u dan een indicatie heeft wat uw sierpoort u gaat kosten.

Bij Santegoets krijgt u uw sierpoort volledig op maat gemaakt

Bij Santegoets vindt alles in eigen beheer plaats, waardoor u geen rekening hoeft te houden met het regelen van grondwerkers of elektriciens. Wij ontwerpen de poort en tekenen hem uit. We produceren de sierpoort en monteren deze op locatie. Ook het uitgraven, metselen van poeren en eventuele bekabeling aanleggen regelen we allemaal zelf. Bovendien hebben wij een breed werkgebied. Hierdoor kunt u sierpoorten ook kopen in omgeving Eindhoven of een elektrische sierpoort kopen in Oss Bij ons bespaart u geld en tijd. Kies daarom voor Santegoets en vraag vandaag nog uw offerte op.