Santegoets

Santegoets logo
Mogelijkheden

Maatwerk oplossingen

Wij bieden maatwerk oplossingen in de staalconstructie voor bedrijven én particulieren en denken graag met u mee bij een product. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt er een ontwerp gemaakt. Als u zelf al een idee of ontwerp in gedachten heeft, kunnen we dit samenstellen. Ook als u nog geen idee heeft, kunnen wij meedenken met voorbeelden en kunnen we u eerlijk en deskundig adviseren en met u brainstormen over mogelijke ontwerpen. Wij vinden het belangrijk dat het product helemaal naar uw wens is. We kunnen praktische staaltoepassingen die functioneel zijn ontwerpen en produceren maar we kunnen ook sierpoorten produceren.

Sierpoorten

Wij produceren en ontwerpen luxe sierpoorten. Wij vinden het belangrijk dat de sierpoort helemaal naar uw wens is. De sierpoorten worden volledig op maat gemaakt en kunnen geleverd worden met gemetselde poeren elektrische bediening. Ook een prefab poort is een optie, dit zijn kant en klare poorten die op onze eigen locatie volledig gemaakt worden en binnen één dag geplaatst kunnen worden op uw locatie. 

Constructies voor bedrijven

Wij kunnen uiteenlopende stalen of rvs constructies produceren. Dit kan volledig op maat afgestemd op uw voorkeur. Voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten zijn: bakkendragers, kabelbokken / haspelbokken, rvs frames, ombouwen van een heftruck en het ombouwen van containers.

Constructies voor particulieren

Metaalwerken voor particulieren, op maat gemaakt en afgestemd naar uw wensen. Reeds uitgevoerde projecten zijn, paardenboxen, staldeuren, balustrades en frames.

Metaalbewerking

Onze werkplaats is goed uitgerust zodat we metaal kunnen bewerken. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren zijn: lassen, zetten, zagen, draaien, frezen, plasma snijden en walsen (buigen).
Wij kunnen ook zelf uw constructie in de gewenste kleur spuiten of lakken. De constructie kan natuurlijk ook verzonken of gecoat worden, dit kunnen wij in overleg met u laten doen bij onze leveranciers.

Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Wij voeren onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit op het gebied van hydrauliek, elektronica en overige mechanische zaken aan bijvoorbeeld tuin- en parkmachines, bouwmachines en landbouwmachines. Dit kan hier in onze werkplaats, maar op ook uw locatie.

MAATWERK of REPARATIE NODIG?

Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken!