Santegoets

Santegoets logo
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Heeft u interesse in een sierpoort en wilt u graag weten hoe het proces bij ons in zijn werk gaat? 
Dit zullen we hieronder verder toelichten, wanneer u nog vragen heeft, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! 

Stap 1: Contact opnemen

U heeft interesse in een sierpoort en zou graag meer informatie willen. U neemt contact met ons op, dat kan via het contactformulier op deze site, u kunt ons bellen of een mail of app sturen. We bespreken wat uw specifieke wensen en ideeën zijn, of u al een mogelijk ontwerp in gedachten heeft en praktische zaken (zoals afmetingen en een situatieschets). 

Stap 2: U ontvangt een prijsindicatie

Wij geven u een prijsindicatie met een aantal mogelijkheden en ideeën. Dit is nog een globale prijsindiciatie om u een schatting te geven van de prijs. 

 

 

Stap 3. Wij komen bij u langs

Wanneer u met ons verder wilt, zullen we een afspraak inplannen om langs te komen waarbij wij uw wensen en mogelijkheden bespreken. Wij zullen de poort inmeten en kijken naar met welke punten we rekening moeten houden om de poort te kunnen plaatsen. Ook kunnen wij kijken naar de mogelijkheden betreft het automatiseren en de graafwerkzaamheden die daarvoor nodig zijn. Na de afspraak zullen wij een offerte en een ontwerptekening toesturen. 

Stap 4: Productie

Wanneer u akkoord geven, zullen wij met veel plezier de sierpoort gaan produceren. Tussentijds kunnen wij u indien gewenst op de hoogte houden over de voortgang van de sierpoort. Wanneer de sierpoort volledig geproduceerd is zullen wij een afspraak met u maken over wanneer wij de poort komen plaatsen en monteren.

Stap 5: Het monteren van de poort

Afhankelijk van wat er is afgesproken komen wij de poort plaatsen, uitlijnen en monteren. Wij plaatsen de poort in onze eigen werkplaats op een betonnen prefab fundering en bouwen deze volledig elektra al op. Daardoor kunnen wij de poort in één dag plaatsen, waardoor u zo min mogelijk ongemak of overlast heeft door de werkzaamheden. Afhankelijk van de aanvullende opties kunnen wij met een mobiele kraan komen om de poort uit te graven en te plaatsen en om de elektra tot in uw meterkast aan te sluiten. Doordat wij alles in ons eigen beheer hebben, hoeft u geen elektriciën of grondwerker in te huren.

Stap 6. U kunt gaan genieten van uw prachtige toegangspoort!

Is uw interesse gewekt? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of kijken bij de meestgestelde vragen.
Meer voorbeelden van de verschillende draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten zijn hier te bekijken.