Santegoets

Santegoets logo
Verschillende modellen sierpoorten

Wij produceren verschillende op maat gemaakte sierpoorten. Er zijn verschillende typen sierpoorten om zo aan individuele voorkeuren en stijlen te voldoen. Wij produceren draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten. Onderstaand zijn een aantal van onze modellen die door ons ontworpen en geproduceerd zijn weergegeven.

Ook als u een ander ontwerp in gedachten bent, kunt u contact met ons opnemen!

Schuifpoort Elenear

Deze luxe schuifpoort hebben wij geplaatst in Nijmegen.  Het unieke aan deze schuifpoort is dat de poort is ontworpen zodat het op een draaipoort lijkt. Dit is een ideale oplossing voor als u een draaipoort mooier vind, maar er geen ruimte is voor een draaipoort. Ook het metselen en afwerken van de poeren kunnen wij verzorgen.

Draaipoort Hoogstraat

Deze draaipoort en zijwand hebben wij geplaatst in Mill. De lamellen in de draaipoort zijn schuin bevestigd. Daardoor is de inkijk bij deze poort beperkt en wordt er een luxe mooie uitstraling gegeven aan deze poort. Bij deze locatie bestaat de zijwand uit 3 vlakken die aan elkaar bevestigd zijn met een open stukje, dit zorgt voor een speels effect en zorgt ervoor dat de zijwanden stevig en windvast zijn. 

Draaipoort Zandvoortsestraat

Deze draaipoort is geplaatst in Langenboom. De draaipoort is uitgevoerd met een ronde boog. Deze draaipoort is ook elektrisch bedienbaar en de poort is bevestigd aan de gemetselde poeren. 

Schuifpoort Wolfsbossingel

Deze schuifpoort is geplaatst in Beuningen. De schuifpoort is volledig elektrisch bedienbaar en is te bedienen met een intercom, handzenders en een app. 

Draaipoort Parallelweg

Deze draaipoort is geplaatst in Uden. Bij deze poort is er voor gekozen om twee verschillende maten lamellen te gebruiken en deze op een aantal verschillende manieren te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat er minder inkijk is vanuit de weg gezien zodat u optimaal kunt genieten van de privacy in uw tuin. Door de bevestiging van de lamellen zorgt dit voor een speels maar luxe uitstraling. 

Looppoort Mikado Kerkstraat

In Zeeland (Noord-Brabant) hebben we twee looppoortjes geplaatst. De spijlen zijn geplaatst zoals  het Mikado spel. Dit zorgt voor een speels effect. Dit hekwerk is verzonken en twee laags gecoat in de gewenste kleur.

Looppoort en balustrade

In Rosmalen zijn deze looppoort en balustrade geplaatst. Het poortje en de balustrade zijn in dezelfde stijl gemaakt.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Zie ook onze veelgestelde vragen en onze werkwijze.