Santegoets

Santegoets logo
Sierpoorten

Bent u op zoek naar een unieke, prachtige toegangspoort voor u op maat gemaakt om uw woning, tuin en oprit extra uitstraling te geven?
Een volledig elektrisch bedienbare sierpoort zorgt voor extra comfort en biedt een elegante en veilige entree naar uw woning en tuin.

Onze sierpoorten

Wij ontwerpen, tekenen, produceren en monteren sierpoorten op maat volledig afgestemd op uw specifieke wensen en ideeën. Wij verzorgen ook de automatisering van de sierpoorten. 
Wij hebben een aantal poorten zelf ontworpen en vinden het leuk om met u mee te denken en een uniek ontwerp samen te stellen. Ook als u wel al een idee of voorbeeld heeft, kunnen we dit verder uittekenen en produceren! 
In overleg kunnen wij de gehele werkzaamheden voor het plaatsen van de poort uitvoeren, zoals het uitgraven, het aansluiten van de elektra tot in uw meterkast en het metselen van eventuele poeren. 

Onze modellen

Een mooie sierpoort is het visitekaartje voor je tuin, woning en oprit. Er zijn verschillende typen sierpoorten om zo aan individuele voorkeuren en stijlen te voldoen. Er zijn bijvoorbeeld klassieke, traditionele  of moderne design sierpoorten. Wij produceren verschillende soorten sierpoorten. Zo produceren wij draaipoorten, schuifpoorten en looppoorten. Wenst u veel doorkijk, een beetje doorkijk of helemaal geen doorkijk zodat u optimaal kunt genieten van uw privacy in uw tuin? 

Poortautomatisering

Wij kunnen er voor zorgen dat de poort volledig elektrisch bedienbaar is. De poort kan geopend worden op verschillende manieren, dit aangepast op uw wensen en voorkeuren! Voorbeelden zijn door middel van het openen van een intercom, een knop, handzenders, het open bellen en door middel van het openen via een app op je mobiele telefoon. Daarnaast wordt ook gedacht aan de veiligheid bij het openen en sluiten van de poort zodat u, uw kinderen, huisdieren of uw auto nooit tussen de poort zal komen. 

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze producten? Heb je verschillende vragen?
Onderstaand zijn de meestgestelde vragen beantwoord. Voorbeelden zijn vragen over de prijs van onze sierpoorten, de werkwijze, storingen en de gebruikte materialen en waarom u voor een poort van ons zou kiezen.

Uiteraard mag je ook contact met ons opnemen als je een vraag hebt of meer informatie wilt!